HEMMA

Sedan en halv dag tillbaka är jag hemma i Malmö igen. Min familj är det viktigaste jag har och jag älskar att umgås med dem, men oh vad skönt det är att vara hemma igen. Inte minst för att jag får vara med min Sessa igen.

-
-
Det första jag gjorde var att ta bilen till IKEA för att köpa lite småsaker som jag saknat i lägenheten och sedan har jag ägnat kvällen åt att göra fint här. Bland annat har jag fått upp en superfin affisch som jag köpte på en hantverksmarknad innan jul. Kanske skulle jag ta och fotografera min lägenhet någon dag.
-
-
Idag tänkte jag lägga upp en bild på mig och Sessan när vi myser. Efter ett flertal försök gav jag dock upp. Här är den mest lyckade bilden. Sessan är den suddiga grejen till vänster.
-

Fika i Vimmerby

Idag har jag träffat vimmerbyvänner. En mysig heldagsfika med mycket att uppdatera varndra om och jag kom faktiskt ihåg att ta ett par bilder, även om de inte är så fantasifulla.
-
-
Jag har bestämt mig för att den här bloggen inte ska handla om mode och liknande, eftersom i princip alla andra skriver om det. Men vill ändå säga att jag tror att jag har bestämt mig för att klippa av en rejäl bit på mitt hår. Spännande.

Simma

Efter en veckas förkylning är jag frisk, så idag fick jag med mig mina föräldrar till simhallen. Visst kände jag av att jag är otränad, men det var också fantastiskt skönt. Nu har jag lovat mig själv flera gånger om att verkligen komma igång med träningen.
Simning två gånger i veckan och gym en gång tycker jag låter som ett bra upplägg.
-
-
Jag gick ned ganska mycket i vikt under tiden när jag och Jens gjorde slut, men efter ett par veckor hemma hos mina föräldrar känns det inte helt omöjligt att de är tillbaka igen. I alla fall ett par av dem.
-
En av julens mysiga sällskapsspelskvällar.

Att inte vara tillsammans mer

Att separera. Flytta isär. Sluta älska varandra, fast man kanske gör det ändå. Att inte höras för att låta hjärtat läka, men samtidigt fyllas med så mycket energi av att få prata av sig om allt och inget. Att känna varandra utan och innan, men inte få dra fördel av det. Att träffas, men inte få vara nära.
-
Att samtidigt känna sig stark, behaglig och till freds med tillvaron.
-
-
Jens och jag har flyttat isär och det är sorgligt, fruktansvärt på många sätt och samtidigt bra. När jag tänker tillbaka och ser allt det fina vi hade, för det var mycket, känns det så konstigt, så dumt och så fel att vi inte ska få ta del av det längre, någon av oss. Samtidigt behöver vi det här, båda två. Vi behöver vara själva, leva våra liv ensamma.
-
-
Nu bor Sessan och jag i en liten etta vid Möllan i Malmö. Och vi trivs jättebra. Vi gosar, busar, bråkar och får då och då besök av fina själar.
-
Kort sagt, mitt liv går vidare och det känns bra.
-
-
Jag har dessutom stickat mitt livs första halsduk.

NU, börjar jag

Jag tänkte skriva något här igen.. Tänkte faktiskt börja bli aktiv på riktigt, men det tror ni kanske så mycket ni vill på. Och det förstår jag.

RSS 2.0