Familj

Jag som tänkte vara så aktiv, men dagarna rinner iväg.
Oplanerat och av olika anledningar hamnade jag i Vimmerby redan igår, istället för på fredag. Det är härligt att få träffa min fina familj och känna lugnet som finns här. Även om vissa saker gör situationen omtumlande.
Dagen har jag ägnat åt att läsa om Fame Factory och andra dokusåpor. Snart är boken utläst och kanske hinner jag skriva ett paper imorgon. Då kanske jag kan publicera lite i ämnet här också.
Eftersom jag inte tagit några bilder på mitt läsande idag får jag bjuda på en av de få bilderna jag har på datorn.
-
-
-
Sessan bor borta i veckan. Jag hoppas att hon är snäll mot Tova och Olle.

Demonstration

Det har varit en händelserik helg. Igår inledde Jens och jag dagen med att gå på loppis på Seved. Eftersom det är mycket uppsåndelse och snack om hur farligt Rasmusgatan och Seved är vlade vi att gå dit för att integrera oss i området. Väl på plats var det en väldigt lugn och mysig atmosfär och inte alls hotfullt som det brukar beskrivas.
-
-
-
Vi köpte fika och pratade med en mycket trevlig och engagerad kvinna.
Efter våra äventyr med att korsa "Sveriges farligaste gata" åkte vi till stan för att demonstrera mot SDU. Det blev många händelserika timmar. Ungefär 500 poliser fanns på plats för att hindra upplopp från flera tusen demonstranter. SDU själva var ungefär 150 personer. De genomförde sin demonstration, men det var tydligt att de inte var välkomna.
-
-
En video som visar stämningen.



Jag blev visiterad.



Polisen fanns överallt.

Nu ska Jens och jag spela basket.

Dags igen?

Jag funderar på att göra en nystart här. Jag är verkligen en till-och-från-bloggare, men jag får nog helt enkelt låta det vara så. När jag väl har bloggat ett tag glömmer jag av det och känner att jag inte har tid och när jag inte bloggat på några månader börjar jag sakna det.
Nu känner jag att jag saknar att skriva väldigt mycket. Jag ser det också som en utmaning att börja fotografera mer. Ni som inte kan träffa mig lika ofta längre sedan jag flyttade till Malmö kanske också kan tycka att det är trevligt att följa med i mitt liv.
Så.. vad gör jag nu för tiden?
Jag, Jens och Sessan bor i en liten lägenhet vid Dalaplan i Malmö. Jag studerar genusvetenskap under hösten och ska troligen fortsätta med det även till våren. I övrigt försöker jag lära känna den underbara staden Malmö och hitta alla guldklimpar jag inte redan känner till.
-
-

Eftersom jag har gjort läxan dåligt och inte fotograferat på länge får ni en bild på Sessan.

RSS 2.0